Malina Olinescu s-a sinucis

0
3

Malina Olinescu

Echipajul SMURD sosit la faţa locului a încercat să o resusciteze pe artistă timp de 30 de minute, însă nu au mai putut face nimic.

Mălina Olinescu s-a sinucis în această dimineaţă, aruncându-se de la etajul şase al blocului în care locuia, în zona Gării de Nord din Bucureşti. Cântăreaţa ar fi împlinit 38 de ani pe 29 ianuarie anul viitor. Mălina Olinescu era fiica Doinei Spătaru.

Trupul neînsufleţit al artistei a fost dus la Institutul de Medicină Legală, pentru efectuarea autopsiei.

Cântăreţul Călin Geambaşu, bun prieten al Mălinei Olinescu, spune că aceasta s-ar fi sinucis din cauza despărţirii de iubitul său. “A ameninţat de mai multe ori că îşi va lua viaţa. Acum a făcut-o. De doi ani tot ameninţa că o face. Iubitul ei nu a înţeles-o pe deplin”, a declarat Călin Geambaşu, la o televiziune de ştiri.

Mălina Olinescu s-a născut pe data de 29 ianuarie 1974, la Bucureşti. Mama ei este cântăreaţa Doina Spătaru. Mălina iubeşte muzica şi începe să cânte încă de la vârsta de 5 ani, participând apoi la numeroase festivaluri împreună cu corul şcolii gimnaziale.

În anul 1996, Mălina participă la “Şcoala Vedetelor”, un show de televiziune foarte apreciat şi urmărit la acea vreme. Această perioadă a însemnat pentru Mălina rampa de lansare în lumea muzicală şi şansa ei de a câştiga un public din toate categoriile de vârstă.

În 1996, participă la Festivalul de muzică uşoară de la Mamaia, unde obţine premiul III la secţiunea “Interpretare”, cu o melodie compusă de Călin Geambaşu.

Mălina Olinescu a mai obţinut Premiul I la secţiunea “Şlagăre” a Festivalului de la Mamaia (1997), Premiul I la secţiunea Interpretare a Festivalului “Cerbul de Aur” de la Braşov (1997) şi Premiul III la secţiunea “Creaţie” a Festivalului de la Mamaia (1998).

Doina Spătaru, mama artistei, a mulţumit presei pentru imaginile cu fiica ei cântând, însă a cerut discreţie şi decenţă. “Aşa cum Mălina a trecut prin viaţă cu discreţie, e rugamintea mea să trataţi trecerea ei în nefiinţă la fel, cu decenţă şi cu discreţie”.

Una dintre rudele Mălinei Olinescu a declarat că nu înţelege ce motive a avut artista să se sinucidă, însă în ultima vreme nu mai avea contractate concerte şi ar fi suferit de depresie, ne relateaza Gandul.info


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.