Mircea Albulescu internat in spital


Mircea Albulescu

“Diagnosticul pus la spital este status postlipotimic. Este mai bine. Medicii i-au recomandat să rămână în spital pentru supraveghere medicală”, a declarat pentru MEDIAFAX managerul Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, profesorul Radu Macovei.

Lipotimia reprezintă pierderea de scurtă durată a conştienţei şi apare de obicei printr-un mecanism reflex, ca urmare a scăderii oxigenării cerebrale, în diverse condiţii, printre care aglomeraţie, încăperi aglomerate şi neaerisite, dar şi în condiţii de stres, de suprasolicitare.

Actorul Mircea Albulescu a fost dus duminică seara la Spitalul Floreasca, după ce i s-a făcut rău, în zona Academiei de Studii Economice din Capitală. Când a ajuns echipajul medical, Mircea Albulescu avea tensiunea mărită, iar după ce a fost stabilizat, a fost transportat la spital.

Mircea Albulescu a participat în cursul zilei de duminică la o petrecere din Capitală, alături de alţi actori. Aceştia au sărbătorit onomastica omului de afaceri Ion Antonescu.

Contactat duminică seara de Mediafax, actorul Ion Dichiseanu a declarat că a discutat cu Mircea Albulescu la petrecere. “Nu ştiu când a plecat de la petrecere, dar era bine când am vorbit cu el”, a spus Ion Dichiseanu.Maestru al scenei şi al filmului românesc, Mircea Albulescu are 78 de ani, citat de RTV.net

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone