„No Sleepin” – cea mai bine vanduta piesa din Romania

0
16

Corina

Piesa de revenire a Corinei pe piata muzicala a fost cea mai bine vanduta piesa romaneasca la MIDEM anul acesta. No Sleepin’ a fost de asemenea licentiata in Spania, Franta, Belgia, Olanda, Luxemburg, Rusia, Polonia, Africa de sud si Andora, urmand si altele in curand.

Asta inseamna ca se va auzi pe radio/tv in tarile mai sus mentionate, cu sanse reale de a deveni hit. Piesa beneficiaza de un videoclip controversat si apreciat in acelasi timp, care a avut premiera in 13 ianuarie.

Prezenta in Observatorul de la 16.45 de vineri (18 februarie) Corina a explicat inca o data povestea cu trupa LaVive: Organizatorii concursului “Popstars” din Germania, cautau piese din toata lumea pentru albumul trupei care urma sa castige concursul. Casa de discuri Roton a trimis o multime de piese, cantate de artisti romani, care sunt acum pe val, printre care si piesa „No sleepin”, iar cei de acolo au ales-o ca imn al emisiunii „Popstars” si ca prim single al celor ce urmau sa castige concursul. Castigatoarele concursului, au format trupa „La Vive” si au filmat si un videclip la piesa „No sleepin”…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.