Patru lazi cu focoase pentru rachete au fost furate dintr-un tren

0
13

Focoase pentru rachete

Patru lăzi cu focoase au fost furate dintr-un tren încărcat cu armament. Trenul, care venea de la Braşov, se îndrepta spre Bulgaria. Dispariţia armamentului a fost descoperită de jandarmi şi de angajaţii CFR, la graniţa cu Bulgaria.

Conform Jurnalul Naţional, furtul armelor, care proveneau de la o fabrică din judeţul Braşov a fost constatat la Giurgiu, când s-a descoperit că sigiliul vagonului în care se aflau armele a fost rupt.

Paza transportului era asigurată de zece jandarmi, iar din primele informaţii se pare că furtul s-a produs în apropiere de Giurgiu, lângă localitatea Stăneşti.

Poliţiştii din Giurgiu au instalat filtre şi efectuează activităţi specifice.

„Ancheta în desfăşurare este a Parchetului Militar, IJP Poliţie Giurgiu efectuează activităţile specifice pentru prinderea cu operativitate a făptaşilor”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IJP Giurgiu, Mirela Gheţa.

Conform unor surse judiciare citate de Mediafax, trenul care transporta obiecte cu specific militar era un transport social privat. Astfel, nu era necesară informarea autorităţilor în legătură cu deplasarea şi cu ruta urmată, ne informeaza Antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.