Patru turisti din Bucuresti s-au ratacit pe munte

0
6

La Munte

O aventură pe munte i-a costat mult pe patru turişti bucureşteni. Mai exact, câte 3.000 de lei amendă. Tinerii au urcat pe un traseu interzis din masivul Piatra Craiului şi, cum era de aşteptat, nu au mai putut coborî singuri. Jandarmii montani i-au salvat şi i-au taxat, pentru prima oară.

Alerta s-a dat sâmbătă aproape de ora 19.00. Un apel la 112 îi anunţa pe salvamontişti că în masivul Piatra Craiului, patru tineri s-au pierdut. Imediat, jandarmii montani s-au pus în mişcare.

Douăsprezece ore au durat căutarile. Când în cele din urmă s-au văzut în afara pericolului, tinerii s-au amuzat de propria inconştienţă.

Amatori, probabil, ai unui umor mai sec, jandarmii n-au gustat păţania celor patru bucureşteni. Şi, pentru prima dată, i-au amendat cu câte 3.000 de lei.

Acelaşi lucru se va întâmpla şi cu alţi turişti care se vor aventura pe trasee interzise. Salvamontiştii îi sfătuiesc, de altfel, pe iubitorii muntelui să se limiteze la zone cunoscute, cu trasee deschise, citeaza Antena3.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Ca sa fii la curent cu ultimele stiri din Romania cat si din strainatate, acu poti afla cel mai simplu instaland aplicatia Stirile Radio Noise Romania care se gaseste in Google Play/Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.