Posibil sa nu mai mutam ceasurile pe ora de vara

0
59

Ora de Vara

Uniunea Europeană a decis ca anul să nu mai fie împărțit în ora de iarnă și ora de vară. Astfel, ar putea fi eliminată ora de vară. Rezoluția a fost votată de majoritatea deputaților, urmând ca România și restul statelor membre să o adopte, după ce își vor da acordul.

Acest lucru ar putea deveni în curând istorie, după ce la sfârșitul anului trecut, Lituania a înaintat o cerere prin care îi cerea Uniunii Europene să renunțe la ora de vară. Asta pentru că era inutilă și punea în dificultate mare parte din locuitori. Lituania susținea că majoritatea oamenilor consideră enervant că trebui să-și adapteze ceasurile de două ori pe an.Statele Uniunii Europene au început să adopte ora de vară începând cu 1970 pentru a economisi energie după primul șoc petrolier.

O idee buna depinde cum putem sa o luam cu schimbarea orei ne pare ca ziua ii mai mare si noaptea mai mica vara si iarna ziua mai mica si noaptea mai mare, sa vedem daca vor vota sa nu mai mutam pe ora de vara.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Ca sa fii la curent cu ultimele stiri din Romania cat si din strainatate, acu poti afla cel mai simplu instaland aplicatia Stirile Radio Noise Romania care se gaseste in Google Play/Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.