Sebastian Ghita pune mana pe niste frecvente digitale terestre

0
16

Sebastian Ghita

Licitația pentru 61 de licențe de televiziune digitală terestră (recepționată din eter și nu prin cablu sau satelit) a trezit un interes extrem de scăzut în piață.

Doar noua licente regionale au fost adjudecate de catre cele cinci firme care au participat la licitatie, anunță HotNews.ro.

Însă, potrivit sursei citate, cele mai multe au fost castigate de 2K Telecom, firma controlata de familia deputatului Sebastian Ghiță, ex-PSD, apropiat al premierului Ponta. Compania si-a adjudecat 4 licente in Bucuresti si una in Ploiesti.

Circa 5% din populatia Romaniei, in special din zona rurala, care receptioneaza gratuit posturile TV din eter printr-o simpla antena, fara a fi abonati la cablu, satelit sau IPTV, nu vor mai putea face acest lucru de la 17 iunie 2015, cand emisia TV analogica pe cale radio terestra va inceta conform obligatiilor internationale, aceasta fiind inlocuita cu transmisia digitala terestra a programelor de televiziune si servicii multimedia suplimentare, scrie ReporterVirtual.ro

Chiar ma facut curios dupa ce a despartit Realitatea TV in doua si a facut Romania TV acuma incepand din 17 Iulie 2015 vom putea vedea oare si pe terestru Romania TV sau si alte posturi TV bineinteles cine va dori sa receptioneze digital terestru va trebui sa isi cumpere o antena si un receiver DVB-T2 va vom tine la curent, cat va costa o antena si cate posturi vor fi free si cate va trebui sa platesti pentru ele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.