Si a inceput Black Friday 2013 in Romania

0
12

Black Friday

Anul acesta, majoritatea retailerilor online, dar şi cei cu magazine fizice, au furat startul la Black Friday şi vor începe campania cu o săptămână înainte, adică azi, 22 noiembrie. Nu toţi vor avea reduceri pe o perioadă de mai multe zile, aşa că dacă “vânaţi” anumite produse şi aveţi şi preferinţe în materie de magazinul de la care veţi să cumpăraţi, atunci trebuie neapărat să vă pregătiţi. Ofertele sunt limitate şi mulţi români vor să profite de ele.

eMAG anunţă pentru 22 noiembrie reduceri la 250.000 de produse, acoperind toate categoriile: de la IT, mobile, foto, produse de îngrijire personală și cosmetice, până la cărţi, jucării, Petshop, produse pentru casă şi grădină. Dar şi o surpriză mare.

evoMAG – Au fost primii care au anunţat Black Friday pe 22 noiembrie.

PC Garage – Deşi au avut oferte bune, anul trecut m-au cam enervat pentru că au avut multe comenzi duplicate şi apoi anulate. Sper să nu se întâmple aşa şi anul acesta, pe 22 noiembrie.

F64 – Pe 22-24 noiembrie derulează campania de Black Friday atât online cât şi offline. Magazinul va fi deschis inclusiv duminică. Nu uitaţi să pariaţi.

MarketOnline – Nu am cumpărat până acum nimic de la ei dar au o prezenţă agreabilă online. “Garanteaza ca in data 22 noiembrie va avea cele mai mici preturi la produsele care fac parte din oferta sa de BlackFriday si va oferi clientilor sai de 2 ori diferenta daca acestia vor gasi la un alt magazin un pret mai mic pentru produsul comandat“

Azerty – Au preţuri bunicele şi marele lor avantaj este că sunt aproape de Politehnică, chiar la baza pasajului Basarab. Să verificaţi produsele bine, o dată mi-au prezentat în show-room o pereche de căşti deja desfăcute. Probabil că dacă nu mă prindeam, mi le şi vindeau. Pe 22 noiembrie spun că va avea oferte orientate mai mult pe segmentul business.

Koyos – Au anunţat Black Friday în perioada 22-29 noiembrie după ce iniţial îl aveau programat pe 29. Le-a cam stricat eMAG planurile.

ClickShop – Magazinul Romtelecom. Uneori au preţuri foarte bune la perifericele Logitech. Nu înţeleg cum de aici pot găsi mouşi cu 50 de lei mai ieftini decât în alte părţi. Începând cu 29 noiembrie anunţă reduceri de până la 80% timp de 3 zile.

Altex – Tind să cred că patronul este ardelean. Încă nu au anunţat data în care vom găsi promoţii la ei pe site. Din moment ce nu se grăbesc, cel mai probabil va fi pe 29 noiembrie.

Maguay – Laptopuri româneşti bune şi foarte customizabile.

Probleme au existat în ultimii doi ani pentru magazinele care nu au fost suficient de bine pregătite în ceea ce priveşte stocurile de produse. De asemenea, retailerii online au întâmpinat dificultăţi în plasarea comenzilor, dar şi în fluidizarea acestui proces. Unii s-au dovedit a fi învinşi deoarece numărul mare de comenzi plasate a făcut ca serverele acestora să cadă, ceea ce a dus la pierderea clienţilor şi evident a unor sume consistente de bani.

BLACK FRIDAY este o sărbătoare americană care a reuşit să se impună pe majoritatea pieţelor din lume. Sub aspectul reducerilor substanţiale la diverse produse, retailerii reuşesc să atragă foarte mulţi clienţi ce sunt dispuşi să scoată din buzunar sume de bani pentru laptop-uri, televizoare, monitoare, maşini de spălat, tablete, telefoane mobile sau console video, ne relateaza RomaniaTV.net si Economica.net

Treaba ii sa tina serverele cat mai bine si sa se poata cumpara cum trebuie, siteurile trebuie sa aiba stabilitate de la firma de hosting care ii hosteaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.