Sorin Oprescu cere sa iasa din inchisoare

0
11

Sorin Oprescu

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, cererea a fost înaintată spre analiză unităţii competente, Centrul Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu “Dr. Nicolae Kretzulescu”.Avocaţii lui Sorin Oprescu au depus o solicitare la Poliţia Capitalei pentru ca fostul edil să fie supus unor investigaţii medicale la Spitalul Universitar din Capitală, după ce luni seară a ajuns la spital fiind suspect de preinfarct.

Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei, a fost transportat de urgenţă la spital luni seară, după ce i-a fost rău în Arestul Poliţiei Capitalei. Potrivit primelor informaţii, Oprescu ar fi suferit un infarct, însă ulterior s-a stabilit că a fost vorba de o criză cardiacă.

Fostul primar al Capitalei, arestat preventiv pentru 30 de zile, încearcă pe orice cale să obţină o pedeapsă mai blândă, asta incluzând chiar şi arestul la domiciliu, scrie RomaniaTV.net

Dupa o suma fabuloasa si un aparat pentru bruiaj telefoane si aparate electrice Primarul Bucurestiului ajunge in puscarie, a confirmat ca suma a fost imprumutata nu primita ca si mita, daca stam si vedem cam jumatate din primarii romaniei is dupa gratii nu le-a ajuns ciolanul si au vrut mai mult.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.