Sorin Oprescu cere sa iasa din inchisoare

0
44

Sorin Oprescu

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, cererea a fost înaintată spre analiză unităţii competente, Centrul Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu „Dr. Nicolae Kretzulescu”.Avocaţii lui Sorin Oprescu au depus o solicitare la Poliţia Capitalei pentru ca fostul edil să fie supus unor investigaţii medicale la Spitalul Universitar din Capitală, după ce luni seară a ajuns la spital fiind suspect de preinfarct.

Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei, a fost transportat de urgenţă la spital luni seară, după ce i-a fost rău în Arestul Poliţiei Capitalei. Potrivit primelor informaţii, Oprescu ar fi suferit un infarct, însă ulterior s-a stabilit că a fost vorba de o criză cardiacă.

Fostul primar al Capitalei, arestat preventiv pentru 30 de zile, încearcă pe orice cale să obţină o pedeapsă mai blândă, asta incluzând chiar şi arestul la domiciliu, scrie RomaniaTV.net

Dupa o suma fabuloasa si un aparat pentru bruiaj telefoane si aparate electrice Primarul Bucurestiului ajunge in puscarie, a confirmat ca suma a fost imprumutata nu primita ca si mita, daca stam si vedem cam jumatate din primarii romaniei is dupa gratii nu le-a ajuns ciolanul si au vrut mai mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.