Sorin Ovidiu Vintu a declarat Basescu a vrut sa-mi ia Realitatea

0
26

Sorin Ovidiu Vintu

Sorin Ovidiu Vintu a declarat, la Tribunalul Bucuresti, ca un grup de interese din jurul presedintelui Traian Basescu a incercat sa preia Realitatea TV prin intermediul lui Sebastian Ghita, insa el a zadarnicit aceasta actiune prin vanzarea postului de televiziune catre un grup de investitori israelieni.

Sorin Ovidiu Vintu precizeaza:”Nu sunt acel infractor care alearga prin Bucuresti cu barda dupa infractori mai mari sau mai mici. (…) Sunt zugravit de parchet si de o anumita parte a presei sustinatoare a actualului regim drept un infractor sinistru, pe care nimic nu il poate opri sa savarseasca infractiuni in serie. Sunt aici pentru ca s-a incercat preluarea ostila a postului Realitatea TV, folosind un mic ticalos santajabil.
Se credea ca daca sunt arestat, postul va fi preluat de Sebastian Ghita, insa au ignorat informatia ca eram in negocieri de o luna si jumatate cu un grup de investitori israelieni pentru vanzarea postului. Toata strategia pusa la cale de grupul din jurul lui Traian Basescu s-a prabusit dupa vanzarea postului.
Aceasta este surpriza pe care i-am pregatit-o lui Traian Basescu. (…) Din ianuarie, domnul Sebastian Ghita nu a mai avut bani. Eu sunt cel care a adus milioane de euro la Realitatea TV, bani din alte afaceri”, adauga „Am construit 11.000 de locuri de munca. Trei ani de zile am furnizat reviste culturale si stiintifice pentru scolile din mediul rural. Dupa inchiderea scandalului FNI, am construit trustul Realitatea, o platforma de eprimare libera si de ecelenta in jurnalism. Am declansat cu Realitatea o serie de proiecte nationale importante – ’10 pentru Romania’, pentru a recupera valorile romanilor si ‘Romania prinde radacini’, prin care am plantat 450.000 de arbori,” precizeaza Jurnalul National.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.