Temperaturi pana in 40 de grade.Canicula in Romania

0
21

Canicula

Canicula a pus stăpânire pe România. La ora 16.00 se înregistrau 35 de grade Celsius la Calafat şi în Bucureşti, la staţia Filaret. Însă temperatura resimţită este mult mai mare: 40 de grade.

Sunt 34 de grade Celsius la Sannicolau Mare, Timişoara, Bechet, Drobeta Turnu Severin, Turnu Magurele, Roşiori de Vede, Zimnicea, Giurgiu, Olteniţa, Slobozia, dar şi la Bucureşti la staţia Băneasa. La staţia Afumaţi se înregistrează 33 de grade Celsius.

Vremea este mult mai plăcută la mare. Pe litoral se înregistrează 24 de grade la Mangalia şi 25 la Constanţa. Temperatura resimţită la ora 16.00 este ceva mai mare: 33 de grade Celsius, scrie RomaniaTV.net

Deci sa aveti cu voi de fiecare data cand iesiti in oras, haine de culoare deschisa o palarie in cap sau o sapca de vara si apa la voi tot timpul sa nu va deshidratati.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.