Temperaturi pana in 40 de grade.Canicula in Romania


Canicula

Canicula a pus stăpânire pe România. La ora 16.00 se înregistrau 35 de grade Celsius la Calafat şi în Bucureşti, la staţia Filaret. Însă temperatura resimţită este mult mai mare: 40 de grade.

Sunt 34 de grade Celsius la Sannicolau Mare, Timişoara, Bechet, Drobeta Turnu Severin, Turnu Magurele, Roşiori de Vede, Zimnicea, Giurgiu, Olteniţa, Slobozia, dar şi la Bucureşti la staţia Băneasa. La staţia Afumaţi se înregistrează 33 de grade Celsius.

Vremea este mult mai plăcută la mare. Pe litoral se înregistrează 24 de grade la Mangalia şi 25 la Constanţa. Temperatura resimţită la ora 16.00 este ceva mai mare: 33 de grade Celsius, scrie RomaniaTV.net

Deci sa aveti cu voi de fiecare data cand iesiti in oras, haine de culoare deschisa o palarie in cap sau o sapca de vara si apa la voi tot timpul sa nu va deshidratati.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.