Trafic aproape blocat pe DN7

0
8

Nadlac Romania

Protestatarii solicită autorităţilor să menţină în Nădlac un punct de lucru al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Arad, pentru ca localnicii să-şi poată plăti taxele local şi nu să fie nevoie să se deplaseze în Arad.

Aproximativ 100 de persoane participă, joi, la un protest în oraşul de frontieră Nădlac, manifestanţii traversând în mod repetat DN 7, pe o trecere de pietoni, cu scopul de a îngreuna circulaţia rutieră, nemulţumiţi de desfiinţarea administraţiei fiscale din localitate.

Participanţii nu au autorizaţie de protest, ei fiind supravegheaţi de polişti şi jandarmi, care le-au pus în vedere că nu au voie să staţioneze pe domeniul public, astfel că grupul se află în mişcare prin centrul oraşului Nădlac, traversând în mod repetat DN 7, fapt care duce la formarea de cozi de autoturisme pe ambele sensuri ale drumului.

Oamenii au precizat că protestul va dura aproximativ o oră, dar că în următoarele zile vor apela la diverse forme de protest, până când se va găsi o soluţie pentru păstrarea unui punct de lucru fiscal în localitate.

Aproximativ 500 de angajaţi ai administraţiilor fiscale din judeţul Arad au protestat, la începutul lunii august, faţă de restructurările anunţate în cinci administraţii fiscale din judeţ, aceştia afirmând că vor fi daţi afară 98 de salariaţi.

Potrivit liderului sindical judeţean al lucrătorilor din Finanţe, Ioan Trifa, “în regiunea de vest se prefigurează 200 de disponibilizări, din care jumătate doar în judeţul Arad, iar cealaltă jumătate se împarte în trei judeţe”. Trifa spunea că ar urma să se desfiinţeze administraţiile fiscale din Pecica, Nădlac, Curtici şi Pâncota, iar pe lângă cei disponibilizaţi, 45 de oameni vor fi transferaţi la Timişoara, urmând să facă naveta la serviciu.

În judeţul Arad lucrează aproximativ 600 de persoane în administraţiile fiscale.

Guvernul a aprobat, la finalul lunii iulie, cele opt sedii ale direcţiilor financiare regionale, precum şi sediile regionale ale Direcţiei Antifraudă a ANAF, anunţa premierul Victor Ponta, care arăta că sediile regionale ANAF au fost stabilite în funcţie de cel mai mare număr de contribuabili, scrie rtv.net


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Ca sa fii la curent cu ultimele stiri din Romania cat si din strainatate, acu poti afla cel mai simplu instaland aplicatia Stirile Radio Noise Romania care se gaseste in Google Play/Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.