SkyShowTime este de acum si in Romania

0
278

Zilele trecute s-a lansat SkyShowTime si in Romania, o idee buna stiam ca au deja licentele toate de a fi lansat si in Romania, vine cu un pret foarte avantajos daca in primele saptamani iti faci cont platesti doar 1.99 Euro, si cu verificare de card iti mai ia 1 euro dar in maxim o jumate de ora ii primesti inapoi pe acel 1 Euro.Pretul SkyShowTime in Romania oficial este de 3.99 Euro pe luna, dar cine se aboneaza pana pe 11 aprilie 2023 va beneficia de o reducere de 50% adica va plati doar 1,99 euro pe luna.

Reprezentantii SkyShowTime sustin ca au incheiat un parteneriat cu Samsung dupa ce in anumite tari abonatii s-au plans ca nu pot urmari platforma pe tv-ul lor Samsung. Aceasta problema se manifesta la televizoarele Samsung mai vechi de 2017 care folosesc Tizi OS 3.0.Mie mi se pare foarte ok platforma urmeaza sa intre si mai multe seriale si filme care sa le putem vedea acolo momentan se poate vedea doar in HD dar cu timpul vom vedea si un 4K HDR.

Iar pe unele grupuri de Facebook lumea zicea ca „In regulamentul campaniei este scris foarte clar ca, pe viitor, isi rezerva dreptul de a modifica pretul abonamentului, DAR ca indiferent de valoarea acestuia vor mentine reducerea de 50% in cazul celor care s-au abonat in timpul campaniei.

Prin urmare nu valoarea pretului abonamentului este „pe viata”, ci reducere de 50%. Ipotetic vorbind daca peste 6 luni pretul abonamentului va fi de 9,99 euro / lunar, cine a prins promotia actuala va plati doar cca 3,99 euro / lunar.”

Cine stie dar momentan ii ok cu pretul de 1.99 Euro pe luna.

Inca nu toate librariile sunt pline cu serialele care le stim si peste ocean pentru ca inca licente pentru acele seriale dar cu timpul le vom putea vedea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.