Vreme severa COD GALBEN pentru 23 de judete si Bucuresti

0
16

Frig si ger

O atenţionare COD PORTOCALIU de ninsori abundente şi viscolite şi intensificări ale vântului. În alte 23 de judeţe din jumătatea sudică a ţării, dar şi în municipiul Bucureşti este în vigoare un COD GALBEN de vreme rea. În Capitală, vântul puternic a doborât mai mulţi copaci şi a şi început să ningă.

“În prima parte a acestei nopţi (vineri noaptea n.r.), pentru judeţele Teleorman, Olt, sudul judeţului Dâmboviţa şi Argeş, adică autostrada 1, e posibil să se emită cod portocaliu. În a doua jumătate a nopţii, viscolul se mută în judeţele din estul Munteniei şi Dobrogea. Mâine (sâmbătă n.r.) în jurul orei 14.00 va fi o pauză. Pentru duminică şi luni, ANM va emite cel mult o informare meteo, să vedem dacă lucrurile se intensifică sau scad. Va continua să ningă, duminică va mai fi vânt. În Oltenia, duminica şi luni putem vedea viscolirea zăpezilor de pe câmp. După data de luni vor rămâne temperaturi scăzute câteva zile, până la jumătatea săptămânii viitoare”, a declarat Ion Sandu, directorul ANM, în cadrul comandamentului de iarnă.

În a doua parte a zilei de vineri, 6 februarie, şi la începutul nopţii de vineri spre sâmbătă, aria ninsorilor va cuprinde treptat zona Munţilor Banatului şi cea mai mare parte a Olteniei, Carpaţilor Meridionali şi de Curbură. Apoi, până în dimineaţa zilei de sâmbătă, 7 februarie, ninsorile se vor extinde şi în Muntenia şi Dobrogea şi va continua să ningă, în general slab, până în orele după-amiezii, scrie RomaniaTV.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.