8 Decembrie, concert Rihanna in Budapesta

0
15

Rihanna

O veste buna pentru Romania, in 8 decembrie Rihanna va avea concert in Budapesta totusi ii aproape de Romania deci care doresc sa vina sunt bineveniti.Concertul va avea loc la ora 20:00 orele Ungariei, la Papp Laszlo Sportarena.

Robyn Rihanna Fenty s-a născut pe 20 februarie 1988 în Saint Michael, Barbados şi este primul copil al familiei sale, având doi fraţi mai mici. Cunoscută sub numele de Rihanna, ea a debutat în anul 2005 prin intermediul discului single Pon de Replay care a ocupat poziţia secundă în clasamentul Billboard Hot 100. Ulterior piesa a fost inclusă pe primul album al interpretei, intitulat Music of the Sun, care a fost lansat în vara aceluiaşi an. Discul conţine o mixtură între stilurile pop, reggae şi dancehall.

În primăvara anului 2006 începea promovarea unui nou album de studio, A Girl Like Me, care avea să devină un succes comercial, fiind vândute peste un milion de exemplare numai în S.U.A.. În prima parte a anului 2007 a fost lansat discul Good Girl Gone Bad, ce include compoziţii de succes precum „Umbrella”, „Don’t Stop the Music” sau „Disturbia”. Spre deosebire de înregistrările sale precedente, albumul Good Girl Gone Bad conţine un stil muzical preponderent dance, în defavoarea genului dancehall-reggae abordat în trecut.

La începutul anului 2009 interpreta a fost implicată într-un scandal mediatic de proporţii, în momentul în care iubitul său, cântăreţul Chris Brown, a comis acte de violenţă domestică asupra sa. Ulterior, la finele aceluiaşi an, începea comercializarea unui nou album de studio, Rated R, care include şlagărele „Russian Roulette” şi „Rude Boy”. Cel de-al cincilea album de studio al Rihannei, intitulat Loud, a început să fie comercializat pe plan internaţional începând cu data de 16 noiembrie 2010. Abordarea stilistică a discului cuprinde elemente din muzică R&B, pop şi dance-pop, iar temele generale sunt dragostea şi sexualitatea.

Discul a debutat pe poziţia terţiară a ierarhiei Billboard 200, fiind comercializat în 207 000 exemplare în săptămâna lansării. Pentru a promova materialul discografic Rihanna a extras pe single piesele „Only Girl (In the World)” şi „What’s My Name?” (în colaborare cu rapperul canadian Drake). Pe 4 iunie 2011, Rihanna a început la Baltimore turneul de promovare al albumului Loud, turneu ce cuprinde peste 100 de concerte, printre care şi cel de la Budapesta.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Ca sa fii la curent cu ultimele stiri din Romania cat si din strainatate, acu poti afla cel mai simplu instaland aplicatia Stirile Radio Noise Romania care se gaseste in Google Play/Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.