Armin Van Buuren se intoarce in Romania


Armin Van Buuren

Biletele se pot achizitiona in avans, la pretul de 60 de lei, de pe bilete.ro, cu livrare la domiciliu sau prin ridicare directa de la oficiile Postei Romane, semnalizate “Aici Bilete.ro”. La intrarea in incinta, biletele vor costa 80 de lei. Informatii suplimentare puteti gasi pe pagina de Facebook The Mission.

Armin van Buren revine in fata publicului roman, dupa doi ani, cu o reeditare a albumului “Mirrage”. Sunetele proaspatului material discografic “Mirrage – The Remixes”, si nu numai, vor putea fi ascultate pe data de 15 octombrie, la Sala Polivalenta. La pupitru vor mai urca olandezii Sunnery James & Ryan Marciano si duo-ul autohton Snatt & Vix.

Albumul “Mirrage – The Remixes” a fost lansat pe data de 16 iunie, anul acesta, si contine piese trance, house si progressive.

Pana la concert, insa, haideti sa ascultam piesa “In And Out Of Love”, care a reusit sa stranga peste 100 de milioane de vizualizari pe Youtube.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.