Control Day Out la Arenele Romane


Control Day Out 2011

Accesul la Arenele Romane (Str. Cutitul de argint, nr. 26, intrarea prin Parcul Carol) se va face, sambata, incepand cu ora 20.00. Cei care nu si-au cumparat inca bilete, o mai pot face la pretul de 50 de lei, din reteaua Eventim, urmand ca in seara evenimentului biletele sa coste 65 de lei, la intrare. Programul serii este disponibil pe pagina de Facebook Control Day Out.

Doar cateva zile ne mai despart de Control Day Out powered by Tuborg, cea mai asteptata petrecere a sfarsitului de vara! Sambata, 10 septembrie, la Arenele Romane din Bucuresti, fostul lider al legendarei formatii britanice The Stone Roses, desemnat Godlike Genius de revista NME, Ian Brown va concerta in premiera in Romania, cu sprijinul adidas Originals, alaturi de UNKLE Sounds, cel mai nou proiect semnat James Lavelle, ce a facut furori la festivalurile Reading si Leeds din Marea Britanie, in aceasta vara.

Petrecerea incepe la ora 21 cu un concert Suie Paparude, urmat de Ian Brown, UNKLE Sounds si continua pana tarziu cu DJ set-uri Justin Vandervolgen si Bogman.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.