GHOST VILLAGE PROJECT – Un Proiect CURAJOS

0
6

Romania place

Salut numele meu este Malin Veres si pentru inceput vreau sa-ti multumesc pentru interesul aratat proiectului meu. Despre ce vorbim!? Este vorba in principiu despre un catun in varful muntilor APUSENI, pe care vreau sa-l resuscitez pentru a-l introduce in circuitul turistic extrem si in cel gen bio, eco, traditional romanesc. Va fi o gospodarie, o locatie, ce se va sustine financiar din produse alimentare si ne-alimentare produse local.

Nu ma cunosti, nu te cunosc asa ca argumentul meu, unicul, in favoarea mea este, repet, acesta : Imi pun in joc reputatia si viata .Toata munca mea si respectul dobandit este in joc ! La fel si viitorul meu si al familiei mele.

Am pe plan local o echipa de entuziasti care ma vor sprijini in implinirea visului meu . O parte dintre prietenii din on-line sunt alaturi de mine. Ca sa nu vorbesc despre sprijinul mass-media locala si nu numai .

Pentru a-mi implini visul am nevoie de aproximativ 10.000 Euro ( ANIMALE,RECONDITIONARE SI UTILITATI MINIMALE !

In acest sens am hotarat ,consultand si un avocat,ca este nevoie sa infiintez un ONG (low taxe si impozite) .Din pacate suma necesara nu o detin si momentan nici nu pot sa o “rup” din venitul lunar : Este vorba despre un minim de 900 Ron (capital social minim) plus taxele de infiintare ,in jur de 600 Ron .

Telefonul meu este 0740757410

In speranta ca vei putea sa ma ajuti cumva la infiintarea acestui ONG si a visului meu,iti multumesc anticipat .

Astept ORICE parere sau oferta de colaborare ! Multumesc inca o data.

Situl www.ghost-village.com nu este inca on-line pana la infiintarea ONG-ului :Acolo vor fi
explicate toate facilitatile sau modalitatile prin care cineva poate fi “locuitorul satului meu”.

O descriere pe larg a proiectului o gasiti aici: GHOST VILLAGE PROJECT.

Sursa: Fanel.ro

Un Proiect foarte Curajos din partea tovarasului meu, eu zic sa ii dam o mana de ajutor pentru a crea alimente alimentare bio.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.