Dj Rynno & Sylvia – un clip fierbinte in Stereo


DjRynno & Sylvia - StereoDe cateva saptamani un nou refren obsedant a devenit vedeta posturilor de radio autohtone si le-a trezit amintiri celor care in urma cu 3 ani s-au indragostit de linia de bass irezistibila si de vocea senzuala din piesa “Feel”.

Intr-adevar, responsabili pentru aceast hit sunt tot Rynno & Sylvia iar noul lor single, “Stereo”, duce atmosfera de club care i-a consacrat la un cu totul alt nivel. Filmarile pentru clipul piesei au avut loc chiar saptamana trecuta si au avut la baza un scenariu cat se poate de indraznet si neconventional, in stilul caracteristic Rynno & Sylvia.

Plasat intr-un conac boieresc, transformat special intr-o cocheta casa de toleranta, scenariul clipului urmareste povestea de dragoste dintre proprietara amplasamentului, jucata evident de Sylvia, si un tanar amorezat pana peste cap de ea – ati ghicit, Rynno! Condimentat de tinutele sexy purtate de Sylvia si de cele 3 dansatoare, videoclipul construieste o atmosfera incarcata de senzualitate si de farmec care completeaza si pune in evidenta vibe-ul piesei.

In rest, despre Rynno va putem spune ca printre domnisoarele superbe imbracate in corsete si aventurile de budoar de care a avut parte la filmari saptamana trecuta, s-a mai strecurat inca un “mic” eveniment. Rynno avut onoarea de a mixa in deschiderea show-ului sustinut de Tiesto la Chisinau, in fata a miilor de oameni care au umplut pana la refuz stadionul unde a avut loc evenimentul.

Dar sa revenim la “aventurile” fierbinti si Stereo ale duo-ului dance – premiera noului clip va avea loc in curand si va garantam ca va face concurenta temteraturilor ridicate de vara. Dj Rynno & Sylvia – Stereo, un clip indraznet pentru o piesa dance absolut irezistibila.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone