Dragonu, Chimie, Omu Gnom, Flou Rege, CenzuraH si Vorba vor juriza Finala Ultimatum Pentru Arta! (Club Hangover – Bucuresti)

0
7

Ultimatum Pentru Arta - FINALA 2015

Unic Production, in colaborare cu Supreme Soundz Entertainment, are placerea sa va invite la finala concursului Ultimatum Pentru Arta 2015!

Competitia deschisa de rap a debutat in anul 2005 si a contribuit la promovarea unor artisti acum bine-cunocuti, precum El Nino, Gani, Mutu (Viollent), Phunk B, Phosillah, Stripes, Lu-K Beats, Tache aka TKE, Smokey, Urbankart, Faptu’Rap, Euforic, Fentam Terra, Vorba, Decku, Jianu si multi altii.

In acest an, Finala Ultimatum Pentru Arta va avea loc duminica, 26 aprilie, in clubul bucurestean Hangover, incepand cu ora 21. Juriul va fi format din Dragonu, Chimie, Omu Gnom, Flou Rege, CenzuraH si Vorba, urmand ca Bucharest Underground Cocktail sa faca o adevarata demonstratie de b-boying pentru toti cei prezenti. De asemenea, in cadrul evenimentului va avea loc si lansarea mixtape-ului Unic Production.

Finala UPA va fi gazduita de MCoco, impreuna cu Dj GreWu la platane. Finalistii UPA 2015 sunt: Brigada Cui, DailySmokers, Dice, Galax, Kali, Kanto, Krater, Leca, Magnum Cumshot, Martianu , Mihai Bernard, Reas si Shobolanu’. Afterpary-ul va fi asigurat de Cypher, in stilul 11:47.

Va asteptam pe 26 aprilie in Hangover!

FB Event: https://www.facebook.com/events/757422931039028/


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Ca sa fii la curent cu ultimele stiri din Romania cat si din strainatate, acu poti afla cel mai simplu instaland aplicatia Stirile Radio Noise Romania care se gaseste in Google Play/Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.