Janet Jackson – Nothing – Video Preview

1
34

janet
Videoclipul lui Janet Jackson pentru noua piesa, „Nothing”, a fost prezentat printr-un scurt preview in care cantareata R&B apare pe un perete de oglinzi.

Videoclipul lui Janet Jackson pentru noua piesa, „Nothing”, a fost prezentat printr-un scurt preview in care cantareata R&B apare pe un perete de oglinzi. Videoclipul este regizat de Tim Pallen si va fi prezentat integral la sfarsitul acestei saptamani.

Pe langa preview, exista si niste imagini de la filmari. Janet a spus, „Ce vedeti acum este doar un ecran verde, dar cand veti vedea videoclipul, veti vedea un perete de oglinzi si vor fi imagini diferite pe masura ce trec prin fata oglinzilor.”

Piesa „Nothing” este produsa de fostul prieten al lui Janet, Jermaine Dupri, si de producatorul de top Bryan-Michael Cox. Piesa a fost produsa pentru a reprezenta filmul regizat de Tyler Perry, „Why Did I Get Married Too?”.

Pe langa acest film, Janet Jackson a recunoscut ca nu a inceput sa lucreze la un nou album de studio. Ea a declarat recent pentru RollingStone, „A fost o vreme cand am fost in studio si am inregistrat, dar nu lucram la un album. O multime de case de discuri m-au rugat sa semnez, dar nu stiu daca vreau sa fac un proiect complet independent, sau daca sa semnez cu o casa de discuri importanta.”

Janet Jackson – Nothing (preview)Sursa: MTV

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.