Liberty Parade 2013

0
104

Liberty Parade

Incepe Liberty Parade 2013, este cel mai mare spectacol de muzică house din România. Timp de 14 ore, 26 de DJ vor mixa la „Black Sea Arena”. Printre aceştia se numără: Alex Gaudino, Dr. Kucho”, Adrian Eftimie, Radio Killer, Vali Bărbulescu, DJ Optick, DJ Andi, Cristi Stanciu, Raoul Russu şi Vika Jigulina.

La concertele de sâmbătă şi duminică intrarea este liberă, fiind aşteptaţi aproximativ 100.000 de spectatori din ţară şi din străinătate, potrivit estimărilor realizate de Primăria Mangalia. Anul trecut, la eveniment au participat 70.000 de persoane.E greu de explicat în cuvinte ce înseamnă spiritul Liberty Parade, spun organizatorii, pe site-ul evenimentului.

”E şi mai greu de explicat în cuvinte emoţiile pe care le simţi din momentul în care Caravana se pune în mişcare împinsă de la spate de energia a mii de oameni şi până când soarele dimineţii de duminică începe să încălzească Arena şi nisipul frământat de zeci de mii de tălpi în extaz”, spun ei.

Există însă câteva coordonate care pot defini Liberty Parade: cel mai mare eveniment dance din România, o caravană a oamenilor lipsiţi de griji şi complexe, costume fistichii, frizuri demente şi machiaje stridente, zeci de mii de mâini vibrând în aer.

Haideti sa ascultam noul imn Liberty Parade 2013

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.