Robbie Williams va sustine un concert in Romania

0
3

Robbie Williams

“Noi zvonuri circulă cu privire la turneul său din 2015. În legătură cu România”, scrie site-ul RobbieWilliamsLive.com, prezentând informaţia “în exlusivitate”.

Potrivit redactorilor site-ului francez, concertul lui Robbie Williams din România ar urma să aibă loc în Cluj-Napoca, pe stadionul Cluj-Arena.

Acesta ar fi primul concert susţinut de Robbie Williams în România, însă zvonul nu a fost confirmat deocamdată nici de site-ul oficial al cântăreţului, nici de vreun organizator de evenimente de la noi din ţară, anunta Mediafax.

Robbie Williams, care a împlinit 40 de ani în februarie 2014, s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum “Angels” şi “Millennium” şi semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Însă, în momentul în care albumul său “Rudebox” a fost lansat în 2006 – urmat de “Reality Killed the Video Star” în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenţă tot mai ştearsă în peisajul muzicii pop britanice şi care eşuase în încercarea sa de a se impune pe piaţa muzicală americană.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.