Sensation – Source of Light – la Bucuresti


Sensation Source of Light Bucuresti 2013

Sâmbătă, 6 aprilie 2013, muzica electronică vine din cea puternică sursă: “Source of Light“. Evenimentul, o creaţie semnată de Sensation, ajunge pentru prima oară în Bucureşti, în Pavilionul Central de la Romexpo.

De această dată, beat-urile vor face lumină în Bucureşti pentru că “Source of Light” este un spectacol vizual, cu efecte pirotehnice şi lasere, acrobaţi şi dansatori. Este show-ul unde spectatorii vor vibra într-o singură culoare: îmbrăcămintea albă obligatorie este sursa umană de lumină la cel mai mare eveniment Sensation.

“Source of Light” a pornit în această vară Amsterdam sub semnătura Sensation. Cel mai mare eveniment dance din lume a venit şi în aprilie 2012, în Bucureşti. Atunci, “Ocean of White” organizat de Events a pus pe valurile distracţiei 15.000 de oameni, cu Fedde Le Grand, Pete Tong şi alte nume la platane.

În februarie 2013 va fi anunţat line-up-ul pentru cel mai nou concept Sensation, unde ţinuta albă este obligatorie pentru a trăi senzaţia electronică din “Source of Light”.

Biletele pentru Sensation “Source of Light” de pe 6 aprilie 2013 de la Bucureşti vor fi disponibile începând cu 12 decembrie pe www.eventim.ro.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone