Sensation – Source of Light – la Bucuresti

0
22

Sensation Source of Light Bucuresti 2013

Sâmbătă, 6 aprilie 2013, muzica electronică vine din cea puternică sursă: “Source of Light“. Evenimentul, o creaţie semnată de Sensation, ajunge pentru prima oară în Bucureşti, în Pavilionul Central de la Romexpo.

De această dată, beat-urile vor face lumină în Bucureşti pentru că “Source of Light” este un spectacol vizual, cu efecte pirotehnice şi lasere, acrobaţi şi dansatori. Este show-ul unde spectatorii vor vibra într-o singură culoare: îmbrăcămintea albă obligatorie este sursa umană de lumină la cel mai mare eveniment Sensation.

“Source of Light” a pornit în această vară Amsterdam sub semnătura Sensation. Cel mai mare eveniment dance din lume a venit şi în aprilie 2012, în Bucureşti. Atunci, “Ocean of White” organizat de Events a pus pe valurile distracţiei 15.000 de oameni, cu Fedde Le Grand, Pete Tong şi alte nume la platane.

În februarie 2013 va fi anunţat line-up-ul pentru cel mai nou concept Sensation, unde ţinuta albă este obligatorie pentru a trăi senzaţia electronică din “Source of Light”.

Biletele pentru Sensation “Source of Light” de pe 6 aprilie 2013 de la Bucureşti vor fi disponibile începând cu 12 decembrie pe www.eventim.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.