Skizzo Skillz & Drei Ros – Jaf Armat – Video

0
2

dreiros
Boomaye Music & Gray Blockz Musik prezinta cel mai nou videoclip Skizzo Skillz, pentru melo-piesa “Jaf Armat”(care a fost inclusa in soundtrack-urile Fifa Romania 2010, RLSP 2010 v2, alaturi de “Pierdevara”(Skizzo Skillz) si “Gandul Poate Ucide” (Skizzo Skillz feat. Grasu XXL).

In urma cu ceva timp, intr-un interviu exclusiv, Skizzo a afirmat ca “aceasta este cea mai agresiva piesa dintre cele pe care le-a avut pana acum, insa nu trebuie sa ne asteptam la un scarface… noi jefuim farmacii”.

Piesa “Jaf Armat” este o colaborare cu Drei Ros. S-a filmat la Timisoara si Arad, in regia lui Andrei Staruiala, cel cu care Skizzo a lucrat si la “Pierdevara” si “Gandul Poate Ucide”.


Sursa: Muzica9


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.