Sting revine la Bucuresti pe 31 Iulie 2013 cu un nou concert

0
18

Sting

Sting este unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni britanici ai tuturor timpurilor. Originar din apropiere de Newcastle, în 1977 s-a mutat la Londra unde a fondat The Police. Alături de trupa care a făcut istorie cu stilul său “new wave”, Sting a câştigat şase premii Grammy şi două Brit şi a concertat în faţa a milioane de oameni.

Sting va concerta pentru a patra oară la Bucureşti pe 31 iulie 2013. Concertul ce face parte din turneul “Back to Bass” va avea loc la Romexpo şi va fi deschis de Mike & The Mechanics şi James Walsh.

Mijlocul anilor ’80 a fost startul unui nou drum pentru Sting. “The Dream of the Blue Turtles” a fost primul său album solo, iar apoi încet, încet artistul a cucerit publicul din toată lumea. Cu 13 albume solo şi 5 alături de The Police, vândute în peste 100 de milioane de exemplare, 10 premi Grammy în cariera solo, 3 nominalizări la Oscar şi un Glob de Aur, Sting este unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni ai ultimilor 50 de ani.

Alături de Sting pe scena de la Bucureşti vor urca: Dominic Miller (chitară), Vinnie Colaiuta (tobe), David Sancious (clape), Peter Tickell (vioară electrică) şi Jo Lawry (voce).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.