Street Heroes 2011

0
5

Street Heroes 2011

Street Heroes 2011 va avea loc in zilele de 17 si 18 Septembrie in Parcul Tineretului din Bucuresti si va aduna la un loc tot ce-ti trece prin cap cand vine vorba de cultura urbana: Skateboarding, BMX, Bboying Battle, Graffiti & Collage, Streetball, Slackline, muzici bune si alte surprize.

Mai sunt doar cateva zile pana la inceputul celui mai mare festival de cultura urbana din Sud Estul Europei!Pe 17 si 18 Septembrie TREBUIE sa fii in Parcul Tineretului! Numai asa Eroii Strazii vor invinge in lupta cu rutina si obisnuitul.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele Domo – in magazinele Ollie Gang Shop Bucuresti, Ollie Gang Shop Brasov, Rulez, Most Wanted (Fabrica) si H2O; online pe eventim.ro.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.