TAXI lanseaza albumul „Cele 2 cuvinte” de Dragobete

0
25

Taxi Promo

Editia de joi, 24 februarie, a cotidianului Jurnalul National va include albumul „Cele 2 cuvinte”; o bucurie pentru toti fanii TAXI, dar si pentru indragostitii care incearca sa spuna „te iu…”. Seara, trupa va sarbatori printr-un concert in Jukebox Club (str. Turturelelor nr. 11).

La cel de-al saptelea album, TAXI se prezinta ca o trupa matura din punct de vedere muzical, cu preocupari diverse si colaborari dintre cele mai surprinzatoare: C.R.B.L., Dax, Bogdan Popoiag, Mihai Ogasanu, Matteo si altii, la care se adauga „cei 26” care nu se vad pe album, dar ramân in memoria colectiva ori de câte ori se aud „Cele 2 cuvinte”. Foarte prezenta in mediile online de câteva luni bune, piesa apare pe disc in doua variante. Intreg continutul albumului e o trecere prin stari de suflet, cu accente ironice de analiza sociala, in stilul deja usor de recunoscut. Muzica si versurile sunt semnate de Dan Teodorescu.

De 12 ani, TAXI a devenit un vehicul care ne transporta, prin intermediul muzicii, intr-o multitudine de stari emotionale. TAXI inseamna: Vicky Sava, Darius Neagu, Kerezsi Csongor, Cantemir Neacsu, Mugurel Coman si Dan Teodorescu. Toti cei sase va invita pe 24 februarie, sa spuneti clar si raspicat: „Te iu…”, in fine… cele doua cuvinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.