Urmariti teaserul noului videoclip Green Day

greenday
Maine, de 1 aprilie, se lanseaza noul videoclip al trupei Green Day intitulat “Last Of The American Girls”, piesa inclusa pe ultimul album, “21st Century Breakdown”.

Albumul a atins cele mai bune performante inregistrate pana acum de trupa si a ajuns pe locul intai in clasamentele a 14 tari diferite, unde a castigat discuri de aur sau platina. Albumul “21st Century Breakdown” a ajuns in United States Billboard 200, European Top 100 Albums si United Kingdom Albums Chart si a fost recompensat cu un premiu Grammy pentru cel mai bun album rock in cadrul celei de-a 52-a editii a premiilor din anul acesta. Trupa a deschis in anul 2009 gala premiilor EMA de la Berlin, a fost nominalizata la trei categorii si a plecat acasa cu trofeul Best Rock.

Albumul “21st Century Breakdown” spune povestea unui cuplu de tineri care incearca sa faca fata tuturor problemelor cu care se confrunta in secolul 21.

Green Day pregateste un mega-turneu in intreaga lume, fanii avand astfel ocazia sa isi vada idolii performand pe cele mai mari stadioane ale lumii.


Sursa: MuzicaBuna

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.