A murit actorul Robin Williams


Robin Williams

O veste trista pentru iubitorii de comedie, a murit marele actor Robin Williams, s-a nascut in 21 Iulie 1951.A fost un actor foarte bun, actor voce si chiar si de stand-up comedy.Rolul lui de succes a fost in showl tv Mork & Mindy, unde Robin si-a pornit cariera de success.Filmele in care a jucat si din care il stim cel mai bine sunt, Good Morning Vietnam, Dead Poets Society, Awakenings, The Fisher King, Good Will Hunting, Popeye, Hook, Aladdin, Mrs. Doubtfire, Jumanji, The Birdcage, Night at the Musem, Happy Feet.El a aparut si in videocliupul lui Bobby McFerring “Don’t Worry, Be Happy”.

In data de 11 August 2014, Robin Williams a fost gasit inconsitent la resedenita lui si a fost declarat mort la varsta de 63 de ani.The Marin County, California a zis ca, cauza morti lui a fost sinucidere prin asfixiere, inca moartea lui este suspecta si este si acuma investigata.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone