Actorul Robin Williams acorda burse


Robin Williams

Foarte generos, actorul Robin Williams acordă o bursă de studii la institutul de arte Julliard, la fiecare doi ani. Una dintre norocoasele care au beneficiat de acest ajutor este actriţa din filmul ”The Help”, Jessica Chastain.

“Este un om extraordinar de generos! Realmente a făcut ca totul să fie posibil pentru mine!” – astfel îl descrie Jessica Chastain pe Robin Williams.

Motivul pentru care Jessica Chastain îi este atât de recunoscătoare lui Robin Williams este chiar faptul că a avut acces la prestigiosul institut de arte Julliard datorită lui.

“A plătit pentru studiile mele, pentru cărţile care mi-au trebuit, până şi transportul acasă, în vacanţele de Crăciun. Absolut totul! Realmente datorită lui am putut merge la şcoală. Familia mea nu este foarte bogată, iar eu sunt singura care a putut merge la facultate şi asta datorită lui Robin Williams”, a declarat actriţa, ne informeaza libertatea.ro

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.