Actrita Lindsay Lohan a semnat sa joace in 2 filme „Gotti” si „Mob Street”

0
20

Lindsay Lohan

După ce apăruseră zvonuri că Lindsay Lohan nu va mai juca deloc în filmul biografic despre familia de gangsteri Gotti, ea a fost distribuită în rolul soţiei lui John Gotti junior. John Travolta are rolul principal în acest film, iar când a fost făcut oficială anunţul, la conferinţa de presă de lansare a proiectului, Lindsay Lohan a pozat alături de fiica gangsterului, Victoria Gotti, dând de înţeles că vrea acest rol.

Mark Fiore, producătorul executiv al filmului “Gotti: Three Generations” a declarat apoi că este sătul să mai poarte negocieri cu managerii actriţei şi i-a cerut lui Lindsay să ia legătura cu el direct. La numai câteva ore de la discuţia dintre cei doi, Fiore a anunţat că Lindsay a semnat pentru a juca în ambele filme ce se vor face despre familia Gotti. Actriţa va fi Kim, nora lui John Gotti, rol pentru care a fost întâi curtată vedeta de reality tv Kim Kardashian. În plus, negocierile dintre Fiore şi Lindsay au decurs atât de bine, încât actriţa va avea un rol şi în “Mob Street”, un film bazat pe un scenariu al actorului Chaz Palminteri.

“Suntem foarte încântaţi să o avem pe Lindsay în echipă pentru filmele acestea. Ea a fost foarte entuziastă faţă de proiectul Gotti şi, după ce am încheiat discuţia cu ea, am fost foarte impresionaţi de dedicarea ei şi am simţit că ar fi perfectă pentru Kim Gotti”, a spus Fiore, citat de WENN.

“Sunt tare încântată să mă întorc la filmări şi să dau la o parte toate neînţelegerile legate de mine şi să arăt că asta e ceea ce îmi place să fac”, a spus Lohan, citată de THR.

Drepturile pentru ecrenizarea poveştii de viaţă a familiei Gotti au fost vândute de John Gotti junior către compania Fiore Films, iar filmul va fi gata de lansare în 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.