Actrita Lindsay Lohan l-a dat in judecata pe Pitbull

0
10

Lindsay Lohan

În timp ce Pitbull sparge toate topurile cu piesa “Give Me Everything” şi popularitatea sa creşte pe zi ce trece, actriţa Lindsay Lohan este furioasă pentru că numele său este folosit în mod defăimător.

Versurile fac referire la numeroasele zile petrecute de Lindsay în închisoare sau în arest la domiciliu. Astfel, actriţa s-a supărat atât de tare încât i-a intentat proces lui Pitbull pe motiv că hitul “Give me everything” îi discreditează numele, provocându-i daune ireparabile.

Ea a declarat în acţiunea de judecată că se consideră “un actor profesionist cu o bună reputaţie” şi face apel la drepturile civile din New York, potrivit cărora nici o persoană nu poate exploata numele alteia în scop comercial.

În urma acestui proces, Lohan cere de la Pitbull, dar şi de loa compozitorii piesei, Afrojack şi Ne-Yo, o sumă de bani nefăcută încă publică, dar şi ca piesa să nu mai fie difuzată.

Give Me Everything”, piesa cântată de artistul cu origini cubaneze alături de Ne-Yo, a strâns peste 100 de milioane de vizualizări pe youtube şi a rupt toate topurile din lume, ne informeaza libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.