Adelina Pestritu este dorita de Bogdan Ivanof

Adelina Pestritu

Singură de ceva vreme după certurile şi împăcările cu Liviu Vârciu, Adelina Pestriţu nu duce lipsă de pretendenţi. Ultimul care vrea să o cucerească este Bogdan Ivanof, cumnatul Simonei Pătruleasa şi mare amator de vedete.

Se pare că bărbatul o bombardează cu atenţii, se interesează de starea ei de sănătate, însă toate acestea o lasă rece pe brunetă, deocamdată, după cum a aflat Libertatea.

Pe de altă parte, prezentatoarea a încercat să se mai îngraşe, după ultima perioadă în care a piedut 10 kilograme şi s-a resfăţat cu gogoşi. „Ajunsesem la 46 de kilograme, la 1,67 m, eram prea slabă. Am urmat un regim alimentar sănătos. Mâncam de cinci ori pe zi, dimineaţa cereale cu lapte, la prânz piept de pui cu salată. Seara, de obicei, alegeam somon fume. Între mese mai mâncam câte un batoane cu fibre. Am reuşit să iau cele 10 kilograme pierdute, în patru luni, mâncând sănătos. Însă, câteodată, mai dădeam iama în gogoşi. Am mâncat de câte ori mi-a fost foame” a declarat vedeta pentru Click, citeaza vdtonline.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.