Alexandra Burde il cucereste pe Cristiano Ronaldo

Alexandra Burde

Ca ţară, avem parte mai mereu de critici dure din partea Occidentului, dar când este vorba despre frumoasele născute pe plaiuri mioritice, lucrurile se schimbă. O dovedeşte şi Alexandra Burde, despre care se spune că s-ar fi cuplat cu celebrul Cristiano Ronaldo.

Model şi cântăreaţă, tânăra în vârstă de 23 de ani, născută la Baia Mare, dar stabilită în Spania, „Shakira de România” şi-a văzut încununate eforturile de a se prezenta la fiecare meci pe care Real Madrid îl dispută acasă, pe Santiago Bernabeu. A fost remarcată de celebrul fotbalist portughez, iar apropiaţii ei spun că el a uitat brusc de relaţia pe care o are cu Irina Shayk.

Surse din anturajul Alexandrei au dezvăluit pentru Secret Life că Ronaldo ar fi de-a dreptul topit după compatrioata noastră: „A obţinut numărul ei şi de atunci se pare că o sună şi îi dă mesaje în fiecare zi”. Este drept, blonda are cu ce să atragă privirile oricărui bărbat: la 1,70 metri, cântăreşte 53 de kilograme şi are dimensiunile 90-62-90. Să vedem cum va evolua relaţia dintre ea şi „galactic”. Oricum, zvonul că ar fi împreună o ajută destul, citeaza VDTOnline.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.