Nu a avut niciodată probleme cu silueta, dar într-o zi Andreea Raicu a decis să renunţe la carne. Iar rezultatul este uimitor, după cum declară însăşi vedeta.
Prezentatoarea are şi câteva sfaturi pentru admiratoarele ei, dormice să aibă un trup de ividiat ca şi al idolului lor.
„Cred că cel mai important lucru de care nu uit nicioadata şi care este mai preţios decât orice cremă sau loţiune este apa. Cel puţin doi litri pe zi. Nu aveţi idee ce important este să bei cât mai multă. Pielea e mai frumoasă şi mai strălucitoare, slăbeşti mult mai repede şi încă multe alte beneficii. Somnul e vital! Iar dacă reuşiţi să adormiţi înainte de 10, atunci o să vedeţi rezultatele”, a postat realizatoarea pe blogul personal.
În plus, vedeta oferă şi o parte din meniul ei zilnic, pe care nu îl recomandă persoanelor care consumă carne, fără să consulte în prealabil un nutriţionist.
Dimineaţa:
– o cană de lapte de soia cu musli (câteva linguri) migdale crude, stafide, seminţe de floarea soarelui şi dovleac tot crude.
– omletă cu albuş de ou şi ciuperci sau alte legume.
– un shake (lapte soia + albuş de ou + banană coaptă + fructe de pădure).
– Quinoa cu fructe uscate.
Prânz:
– orez sălbatic.
– supe din diverse legume.
– lasagna vegetală.
– paste integrale cu legume.
– tot felul de mâncăruri de legume.
– avocado umplut.
Seara:
– legume.
– salate.
– peşte.
Mai mănânc şi brânză foarte slabă, ouă bio… Şi, da, încă sunt pofticioasă şi am mai mâncat dulciuri, cartofi prăjiţi şi alte lucruri care îmi fac cu ochiul, dar destul de rar şi în cantităţi mici. Am mai spus-o şi o repet: Nu vă frustraţi interzicându-vă să mâncaţi ce vă e poftă! Asta se va transforma în frustrare care va deveni duşmanul vostru”, a mai spus vedeta.
Sursa: VDTOnline.ro