Anthony LaPaglia si-a rupt soldul

Anthony LaPaglia

Vedeta serialului “Dispăruţi fără urmă” are nevoie de o nouă proteză, după ce în urmă cu şase ani a mai suferit o operaţie de acest gen

Anthony LaPaglia, vedeta serialului “Dispăruţi fără urmă” difuzat de Pro Cinema în fiecare miercuri şi joi de la ora 20:00, are nevoie de o nouă proteză de şold, asta după ce, în urmă cu şase ani, actorul a mai suferit o operaţie de acest gen. De vină pentru această situaţie este pasiunea sa binecunoscută pentru fotbal.

“Gata! Mi-am distrus şi celălalt şold. O să mă ocup de el imediat ce o să am puţin timp”, spune LaPaglia, care în acest moment joacă rolul tenorului Tito Merelli în opera “Lend me a Tenor” de pe Broadway.
De data aceasta, actorul intenţionează să se ţină departe de terenul de fotbal toată perioada de recuperare, lucru pe care nu l-a respectat rândul trecut.

“La maximum două, trei luni după prima operaţie, eram din nou pe teren. A fost prea curând. Ar fi trebuit să aştept cam un an de zile ca să mă vindec total, însă n-am mai avut răbdare”, recunoaşte Anthony LaPaglia, care admite că deşi pasiunea sa pentru sporturile dure l-a cam cotonogit, plăcerea de a fi pe teren a estompat orice urmă de suferinţă fizică, ne informeaza libertatea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.