Ben Hanlin vine in Romania

0
3

Ben Hanlin

Considerat unul dintre cei mai talentaţi tineri magicieni din Marea Britanie, Hanlin continuă să-i fascineze pe cei care asistă la numerele sale de magie. Membru al prestigioasei organizaţii dedicat magicienilor din întreaga lume, Magic Circle, Hanlin a cucerit publicul cu prestaţiile lui uluitoare din “Daybreak” (ITV) şi “Britain’s Got Talent – 2011”.

Cu această ocazie, Discovery Channel lansează o nouă aplicaţie pe pagina sa de Facebook prin intermediul căreia fanii din România pot obţine invitaţia la evenimentul ce va avea loc pe 24 ianuarie. Accesul se face gratuit în limita a 250 de locuri, în baza unei invitaţii electronice, transmise prin sms.

Începând din 6 ianuarie, Discovery Channel difuzează în fiecare duminică de la ora 20.00 un nou program captivant în care patru magicieni te surprind cu numerele lor de magie. Elementul care face ca acest program să fie diferit de orice alte producţii despre magie este că fiecare demonstraţie este susţinută de explicaţii ştiinţifice. Programul Ştiinţă şi magie este difuzat pe Discovery Channel în 210 ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, regiunea Asia-Pacific şi America Latină.

Fiecare episod începe cu un truc surprins de camerele ascunse şi culminează cu numere sofisticate, de mari proporţii, într-o combinaţie fascinantă de magie şi ştiinţă. Rezultatul este o îmbinare de expunere teatrală şi principii ştiinţifice – totul, amplificat de reacţiile pe care le are publicul înainte şi după fiecare asemenea moment.

“Magicienii sunt absolut sclipitori. Experienţa şi pasiunea pentru ceea ce fac vor revoluţiona cu adevărat domeniul magiei şi vor trezi interesul telespectatorilor noştri pentru acest domeniu. Am văzut deja că programele dedicate magiei de stradă pot să funcţioneze foarte bine, dacă sunt realizate aşa cum trebuie. Iar acest program are exact ce-i trebuie şi anume, argumentele ştiinţifice care stau la baza numerelor de magie prezentate,” a declarat Sarah Davies, Vice President of Production & Development for Factual programming, Discovery Networks International.

Ştiinţă şi magie este produs pentru Discovery Networks International de compania Objective Productions. Sarah Davies este producătorul executiv pentru Discovery Networks International, citat de RTV.net


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Ca sa fii la curent cu ultimele stiri din Romania cat si din strainatate, acu poti afla cel mai simplu instaland aplicatia Stirile Radio Noise Romania care se gaseste in Google Play/Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.