Bono de la U2, a castigat 1 Miliard de dolari din Facebook

0
3

U2

Bono, solistul formatiei U2, este artistul cu cele mai mari venituri din ultimul an, dar pe lângă acaesta el s-a dovedit şi un inspirat om de afaceri.

Astfel, el a investit acum doi ani şi în site-ul Facebook, iar acum câştigă de trei ori mai mult. La începutul lui 2009, prin compania Elevation Parteners pe care o deţine, Bono cumpăra acţiuni la Facebook în valoare de 210 milioane de dolari.

Cum Facebook a fost reevaluat de curând la 65 de miliarde de dolari, acţiunile Elevation Parteners valorează acum nu mai puţin de 975 de milioane de dolari. Compania Elevation Parteners reprezintă o afacere uriaşă, iar per total compania a fost evaluată la 50 de miliarde de dolari.

Confom topului Forbes, Bono a câştigat în ultimele 12 luni mai mult decât orice alt artist de pe Planetă. Acesta şi-a sporit veniturile cu 195 de milioane de dolari între 2010 şi 2011 prin turneul mondial 360, care a adunat până acum 736 de milioane de dolari în întreaga lume.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.