Brad Pitt a cumparat 6 ponei pentru toti copii lui


Brad Pitt si Angelina Jolie

Actorul Brad Pitt le-a făcut recent o surpriză copiilor și partenerei sale de viață, Angelina Jolie. Actorul, în vârstă de 47 de ani, a cumpărat șase ponei de Shetland, câte unul pentru fiecare copil al lui, și un cal pentru Angelina Jolie.

Potrivit The Sun, animalele au fost transportate pe domeniul Chateau Miraval pe care cuplul Jolie-Pitt îl deţine în sudul Franţei.

“Brad a ezitat mult înainte să îi cumpere. Nu era sigur că va avea timp pentru a-i antrena pe copii, însă a ajuns la concluzia că este o iniţiativă care pe termen lung merită efortul depus.

El crede că cel mai bine pentru copii este să învețe să călărească încă din copilărie”, a declarat un apropiat al celor doi pentru sursa citată.Brad i-a cumpărat şi Angelinei un cal, deoarece aceștia plănuiesc să se mute în sudul Franţei și să facă deseori plimbări călare, ne informeaza libertatea.ro

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.