Britney Spears vrea sa devina plinuta

0
17

Britney Spears

Dacă numeroase staruri internaţionale fac eforturi susţinute pentru a avea un corp perfect, apelând la nutriţionişti şi la specialişti în fitness, nu la fel stau lucrurile în cazul lui Britney Spears. Vedeta a decis să nu-şi mai bată capul cu kilogramele în plus şi şi-a concediat antrenorul personal.

Pur şi simplu, interpreta s-a săturat de restricţiile alimentare pe care i le impunea Derek DeGrazio, deci să o facă pe eleva sa să slăbească. Eforturile lui au avut însă un cu totul alt efect. Sătulă să se priveze de micile plăceri şi să fie atentă la fiecare aliment pe care îl consumă, Brit i-a dat papucii.

Gestul curajos a fost determinat şi de faptul că iubitul ei o încurajează să nu-şi mai bată capul cu silueta. „Ea ştie că Jason o iubeşte şi a încurajat-o să nu se mai streseze cu dietele”, a explicat o sursă din anturajul vedetei.

Britney a trişat de mai multe ori în timpul regimului, iar acum a decis să-şi concedieze antrenorul, ca să nu mai fie nevoită să se ascundă. Rămâne de văzut cât o va ţine pe artistă. Să nu uităm că, dincolo de dragostea lui Jason, diva trebuie să aibă grijă şi la carieră, citeaza vdtonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.