Cantareata Lady Gaga revine pe scena

0
17

Lady Gaga

Lady Gaga, desemnată de revista Forbes drept cea mai bogată artistă în vârstă de până la 30 de ani, cu venituri de 80 de milioane de dolari obţinute în ultimele 12 luni, a fost nevoită să îşi anuleze o parte a turneului ei mondial, la începutul anului, din cauza unei operaţii la şold.

Lady Gaga va interpreta un single extras de pe următorul ei album, “ARTPOP”, care va fi lansat în luna noiembrie. Noul single va fi lansat pe 19 august, cu doar câteva zile înainte de gala MTV Video Music Awards (VMA), care va avea loc pe 25 august, potrivit Mediafax.

Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru performanţele ei televizate, care sunt spectaculoase şi adeseori controversate. La gala MTV VMA 2010, artista americană a purtat o rochie croită din bucăţi de carne crudă, în semn de protest faţă de politica “don’t-ask-don’t-tell” (“nu întreba, nu spune”) din armata americană. Această lege, care impunea militarilor să îşi ascundă homosexualitatea, a fost abrogată în 2011.

Cântăreaţa Lady Gaga a devenit celebră graţie unor piese precum “Bad Romance” şi “Poker Face”, dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor – în special vestimentare.

Lady Gaga a câştigat deja numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale şi a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume şi 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o “artistul anului” 2010 şi “cel mai bine vândut artist al anului 2010”. Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenţi oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrităţi de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziţionat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume, scrie RTV.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.