Carla Bruni i-a dezvaluit primei doamne a SUA, Michelle Obama, intimitati din viata de cuplu


Michelle Obama and Carla Bruni SarkozyCarla Bruni i-a facut confesiuni de natura sexuala primei doamne a SUA, Michelle Obama, cu ocazia unei vizite a cuplului prezidential francez in America, marturisindu-i acesteia ca ea si sotul ei, Nicolas Sarkozy, l-au lasat pe un sef de stat sa astepte, deoarece au preferat sa faca sex.

Potrivit abcnews.com, aceasta informatie a fost dezvaluita in cartea “The Promise: President Obama, Year One” de catre Jonathan Alter, editorul revistei Newsweek, relateaza Mediafax .

“Carla Bruni a dorit sa afle daca, la randul lor, Michelle si Barack Obama au lasat si ei pe cineva sa ii astepte”, a relatat jurnalistul american. “Michelle Obama a ras si a spus ca acest lucru nu s-a intamplat”, a adaugat Jonathan Alter.

Aceasta “picanterie” despre viata sexuala a cuplului prezidential francez i-a determinat pe anumiti analisti politici sa afirme ca demnitarul in cauza ar fi regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii, desi numele ei nu a fost mentionat in discutia dintre Carla Bruni si Michelle Obama. In timpul unei vizite oficiale in Marea Britanie, presedintele Sarkozy si sotia sa au petrecut o noapte la castelul Windsor, resedinta reginei Elizabeth a II-a, la putin timp dupa celebrarea casatoriei lor.

Cuplul Nicolas Sarkozy-Carla Bruni este renumit pentru faptul ca nu este punctual. In 2008, cei doi l-au facut pe printul Charles al Marii Britanii sa astepte, cu ocazia celebrarii celei de-a 90-a aniversari a Armistitiului din 1918.

Cartea “The Promise: President Obama, Year One” va fi lansata in Statele Unite ale Americii saptamana viitoare, relateaza stilfeminin.ro

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Email this to someone
email