Ce vedete de la Hollywood se casatoresc anul acesta

0
7

Hollywood

Amy Adams s-a logodit cu Le Gallo în iulie 2008. Cei doi au o fiică împreună, Aviana.Hudson și Bellamy s-au logodit în aprilie 2011, dar nu au hotărât încă data nunţii.Jolie și Pitt sunt împreună de opt ani și au șase copii. S-au logodit în luna aprilie, în 2012.Aniston și Theroux s-au logodit în august 2012 și îşi planifică în prezent nunta.

Kelly Osbourne a anunțat logodna cu iubitul ei, Matthew Mosshart, în vara anului 2013.Hayden Panettiere a anunțat logodna cu Klitschko la emisiunea „Live cu Kelly și Michael”, pe 9 octombrie 2013.Jessica Simpson şi Eric Johnson au doi copii împreună şi s-au logodit noiembrie 2010.Rapperul Kanye a cerut-o în căsătorie pe Kim cu un inel de diamant de 15 carate, semnat Lorraine Schwartz, de ziua ei de naștere. Kim tocmai împlinise 33 de ani.

După ce în 2013 mai multe vedete de la Hollywood şi-au anunţat logodna, în 2014 toată lumea aşteaptă ca ele să facă pasul cel mare, către căsătorie. Află care sunt cuplurile cu cele mai mari şanse să se căsătorească în 2014, scrie ROMANIATV.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.