Ce ziceti actorul Alec Baldwin, primar al New York-ului?

0
24

Alec Baldwin

Actorul Alec Baldwin şi-a exprimat dorinţa de a candida pentru postul de primar al oraşului New York în 2013, când vor avea loc noile alegeri.

Starul emisiunii „30 Rock” a arătat în repetate rânduri intenţia de implicare în viaţa politică, iar acum pare să fi ajuns la un moment oportun de a se lansa ca politician, ami laes că cel acre trebuia să candideze din partea democraţilor, Anthony Weiner, s-a retras în urma unui scandal sexual. Congresmanul şi-a fotografiat mădularul în plină erecţie şi a postat din greşeală pe Twitter imaginile respective, care îi erau destinate unei femei.

Şansele lui Alec Baldwin de afi acceptat ca şi candidat sunt destul de mari, atât pentru personalitatea lui puternică, cât şi datorită implicării sale sociale. Alec Baldwin, în vârstă de 53 de ani, şi-a început încă de pe acum, în mod voalat, campania electorală, declarând: „Sunt convins că oamenii vor să creadă cu tărie în cineva care cunoaşte în profunzime problemele clasei mijlocii şi care ar putea deveni primarul oraşului lor”.

Libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.