Demi Moore a slabit si are riduri

Demi Moore

Ani întregi, Demi Moore a luptat să ascundă urmele pe care trecerea timpului le-a lăsat asupra trupului ei. Operaţii estetice, injecţii cu Botox, lucru intens la sală – la toate a apelat. Acum însă, actriţa pare să fi abandonat această bătălie. Ea a fost surprinsă arătându-şi din plin cei 49 de ani împliniţi ieri.

După scandalul sexual în care a fost implicat soţul ei, Ashton Kutcher, vedeta de la Hollywood a stârnit îngrijorarea fanilor. Întâi, a slăbit îngrozitor, iar acest lucru nu a mai putut fi ascuns nici măcar pe covorul roşu. Şi iată, al doilea pas a fost să ignore cum se afişează când iese la plimbare sau la cumpărături.

Sunt doar câteva luni de când fosta parteneră de viaţă a lui Bruce Willis arătat în plină formă pe covorul roşu, stârnind invidia mai tinerelor actriţe. Acum, acele zile au devenit o amintire. În preajma zilei sale de naştere, Demi a fost surprinsă de paparazzi în cele mai negre ipostaze, când s-a dus să-şi facă unghiile: înota de-a dreptul în haine, iar faţa şi mâinile ridate arătau ca ale unei bunicuţe. Până la urmă, normal, dacă ne gândim că fiica ei, Rummer Willis, are 23 de ani şi i-ar putea dărui oricând un nepoţel, citeaza vdtonline.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.