Gemma Arterton e o printesa deprimata


Gemma ArtertonGemma Arterton a fost deprimata atunci cand a vizionat pentru prima data filmul “Prince of Persia: The Sands of Time”. Actrita care interpreteaza rolul principal feminin, Printesa Tamina, in noua creatie Disney, a fost nefericita cand a vazut pelicula deoarece se temea ca parea nelalocul ei intr-un film atat de important. Vedeta a marturisit ca s-a simtit ciudat vazand cat de bine este realizat “Prince of Persia: The Sands of Time”, si chiar daca il considera un film uimitor, crede prezenta ei in film este nepotrivita.
Vedeta spune ca pe ecran totul se amplifica, pana si nesiguranta si din aceasta cauza nu poate urmari filmele in care joaca de mai mult de doua ori. Desi inainte nu ii pasa foarte mult de contributia ei la peliculele in care aparea , acum lucrurile s-au schimbat deoarece “Prince of Persia: The Sands of Time” a avut un buget foarte mare. Astfel ca Gemma, in varsta de 24 de ani, pe langa faptul ca s-a simtit bine alaturi de echipele de la filmari di de ceilalti actori, a fost putin panicata de importanta peliculei si si-a luat roulul in serios.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone