Gigi Becali a petrecut Craciunul in familie


Becali

Gigi Becali petrece Sărbătorile alături de familie şi prieteni după ce conducerea Penitenciarului Poarta Albă i-a acceptat această învoire de cinci zile.

Iniţial, latifundiarul ar fi trebuit să aibă şapte zile de învoire, însă potrivit unor surse, conducerea i-a mai tăiat două zile pentru că a vorbit foarte mult despre prima carte pe care a scris-o.

Gheorghe Hagi a declarat într-un interviu pentru Sport ProTV că Gigi Becali a petrecut Crăciunul alături de famila sa. “El a luat masa cu familia lui, eu am luat masa cu familia mea”, a dezvaluit Hagi.

Chiar în ziua de Crăciun, Gigi Becali a sărit în ajutorul unei familii sărace din judeţul Argeş, cu 13 copii. El a încheiat un contract cu o fabrică de pâine, prin care va trimite zilnic familiei câte 20 de pâini, timp de un an, scrie RomaniaTV.net

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone