In timpul unui interviu, Harry Belafonte a adormit

0
10

Harry Belafonte

Harry Belafonte, în vârstă de 84 de ani, a avut o apariţie de senzaţie la o televiziune californiană, în cursul zilei de vineri, când a adormit în direct.

Într-un duplex cu realizatorii, cântăreţul şi actorul a apărut cu ochii închişi, complet inert. Interpretul „Banana Boat Song” părea complet adormit, chiar dacă jurnalista Layla Santiago a încercat să îl trezească, fără succes.

Cu toate acestea, se pare că starul nu dormea. Victima unei probleme de conexiune, Belafonte nu a auzit când femeia îl striga. Potrivit purtătorului lui de cuvânt, artistul doar îşi odihnea ochii şi aştepta un semnal pentru a începe interviul.

„Casca era defectă şi Harry a decis să mediteze un pic în aşteptarea rezolvării problemei”. Din păcate, tehnicienii nu au reuşit să repare sunetul la timp.

„Harry Belafonte este un tânăr de 84 de ani, însă are o minte mai ascuţită şi este mult mai treaz decât mulţi dintre cei care l-au intervievat. Poate că lumea ar fi un loc mai bun dacă mai mulţi oameni şi-ar acorda un moment pentru a medita”, a mai spus reprezentantul vedetei, citeaza vdtonline.ro


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.