Janet Jackson se marita

0
0

Janet Jackson

Cântăreaţa Janet Jackson(45 de ani) pare că are planuri mari pentru viitor. Potrivit revistei National Enquirer, diva va păşi în curând în faţa altarului şi vrea să se pună imediat şi pe făcut copii.

Iubitul cântăreţei, miliardarul şi omul de afaceri Wissam Al Mana, a cerut-o recent pe Janet de nevastă şi cei doi deja plănuiesc ca la sfârşitul anului să aibă loc marele eveniment în care îşi vor jura credinţă.

“Janet este extrem de îndrăgostită de Wissam, iar el o copleşeşte cu dragoste, cadouri scumpe şi a ajutat-o să îşi recapte stima de sine, ajutând-o să slăbească şi să îşi recapete formele apetisante” a declarat o sursa apropiată cuplului pentru National Enquirer.

“Janet le-a spus prietenilor că anunţul oficial al logodnei va avea loc la sfârşitul verii şi apoi nunta va avea loc la sfârşitul anului”, a declarat sursa, precizând: “Cei doi sunt nerăbdători să înceapă să îşi întemeieze o familie cât mai curând posibil. Janet îşi doreşte foarte tare să aibă un copil pe cale naturală, dar din cauza vârstei de 45 de ani, se gândeşte şi la posibilitatea de a adopta un copil”.

Cântăreaţa l-a cunoscut pe Wissam în 2009 la un eveniment în Orientul Miljociu şi recent el dus-o în Doha, Qatar, pentru a o prezenta familiei lui. Potrivit prietenilor, sora regretatului megastar Michael Jackson e convinsă că în sfârşit şi-a găsit bărbatul vieţii, ne informeaza libertatea.ro


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.